Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til kennethProfilbildet til førdeparetProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til NinnaProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til RJProfilbildet til MM77Profilbildet til BabyWProfilbildet til Tine cdProfilbildet til ole322Profilbildet til Spindel
Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til ExosProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til DragongirlProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til TordenspydProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til RockDudeProfilbildet til BrumProfilbildet til lovebbwProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til TheReaderProfilbildet til moss73

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje