Profilbildet til SimProfilbildet til shado33Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til EvensProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Alexander44Profilbildet til **WanjaProfilbildet til coolchic101Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til OdinProfilbildet til jenandProfilbildet til mrtore
Profilbildet til TommybProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til PlatinumProfilbildet til SupermannProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Mass SageProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til IronheartProfilbildet til ZizouProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til hank95Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til xtrProfilbildet til Solros72

Nyssa

@sannepanne86
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nyssa:Disse profilene har Nyssa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje