Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til latexthingProfilbildet til regntøymannProfilbildet til sisunorProfilbildet til RuienProfilbildet til uzi69Profilbildet til Plu2Profilbildet til DrulProfilbildet til talkmanProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til krsflortProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Hilde79Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til Kate W
Profilbildet til IngegardProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til GiggSProfilbildet til miss76Profilbildet til AskimMannProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til ZaxProfilbildet til dewill77Profilbildet til KjellarProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Vildeee

Nyssa

@sannepanne86
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nyssa:Disse profilene har Nyssa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje