Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til NataProfilbildet til par_30Profilbildet til ArousalProfilbildet til beitoProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til mann oslProfilbildet til ChivasProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Something enters the room
Profilbildet til shado33Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til NettstedetProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til wille455Profilbildet til testomanProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til kennedy85Profilbildet til nada000Profilbildet til jan50Profilbildet til JM28Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Lissa

33

@sara22
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt 33:Disse profilene har 33 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje