Profilbildet til veilchenProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til monique tvProfilbildet til DodraugenProfilbildet til bakerProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til kinky667Profilbildet til jannis25Profilbildet til No StringsProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til bwillyProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til ~ lille please ~
Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Andersen89Profilbildet til LissaProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til BBW28Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til wille455Profilbildet til sola50Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Lars80Profilbildet til NataProfilbildet til MortenBProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til Søkerdominantkvinne

33

@sara22
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt 33:Disse profilene har 33 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje