Profilbildet til Kate WProfilbildet til ShjalomProfilbildet til ani5Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til pvcloveProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til simonaProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Handyman40Profilbildet til two-playfulProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til RixnProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Mr.Sensitive
Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til MehtevasProfilbildet til SvantepriProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til NyssaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Linda_25Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til Sonny55Profilbildet til mark04Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til johnrunProfilbildet til 22x15ostfold86

33

@sara22
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt 33:Disse profilene har 33 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje