Profilbildet til ZizouProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til godheksaProfilbildet til søker sexProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til nafaProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til C.lop14Profilbildet til BotanicalProfilbildet til kaiasoProfilbildet til RixnProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Sir John
Profilbildet til northkickProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til latexthingProfilbildet til AvalonProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til BottomProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til pytagorasProfilbildet til FinelineProfilbildet til mark04Profilbildet til ArconadaProfilbildet til LadyStarProfilbildet til andy1988

33

@sara22
aktiv 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt 33:Disse profilene har 33 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje