Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til silverProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Mossing34Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Haakon92Profilbildet til RixnProfilbildet til xdresserProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Andersen89Profilbildet til NordlandProfilbildet til StrazoProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til NannaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til AfroManProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til NettstedetProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Something enters the room

Satzumi213

@satzumi25
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Satzumi213:Disse profilene har Satzumi213 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje