Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til AndyrjProfilbildet til AngelManProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til mrtoreProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til johnrunProfilbildet til carmellaProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til LathamsProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til CrossOda
Profilbildet til charlotee23Profilbildet til AnetteleProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til LilliMyProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til RJProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til DionysusProfilbildet til **WanjaProfilbildet til mann oslProfilbildet til ballderProfilbildet til Bortenfor Vanilje

Satzumi213

@satzumi25
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Satzumi213:Disse profilene har Satzumi213 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje