Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til MidasProfilbildet til binittedal31Profilbildet til JontassProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til parivestProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til jens41Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til MrVold
Profilbildet til trannyboyProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til NjordProfilbildet til nafaProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til HexaProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til chipProfilbildet til h_frodeProfilbildet til LululuuProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til afrikarProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)

Satzumi213

@satzumi25
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Satzumi213:Disse profilene har Satzumi213 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje