Profilbildet til AskimMannProfilbildet til ValeriaProfilbildet til jan50Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til EvensProfilbildet til SimProfilbildet til uzi69Profilbildet til Handyman31Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Fin g30Profilbildet til MissyMooProfilbildet til TheMissProfilbildet til kjelli77Profilbildet til IrInA_Bi,real meetings
Profilbildet til Leto78Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til andy1988Profilbildet til nina1992Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til EscobarProfilbildet til two-playfulProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ThomasassProfilbildet til NjordProfilbildet til xtrProfilbildet til afrikar

Satzumi213

@satzumi25
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Satzumi213:Disse profilene har Satzumi213 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje