Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til mrtoreProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Difference___Profilbildet til TearyProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til DionysusProfilbildet til Matiine123Profilbildet til naitsProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til SoffiProfilbildet til lauraloveProfilbildet til h_frodeProfilbildet til davidandreProfilbildet til freaky2
Profilbildet til KosMusProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til @nn@Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til RubberkingProfilbildet til leandroProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Tony21Profilbildet til foresterProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ToyenProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til NikkiSissy

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje