Profilbildet til kennethProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til BistvgProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til 59modellProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Thea92Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til bby123Profilbildet til TengilProfilbildet til KingRabbit
Profilbildet til BiTrineProfilbildet til shivaProfilbildet til synnyProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til bergen89Profilbildet til Angel84Profilbildet til mrroyalProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Leto78Profilbildet til IntrMannProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til ReidarProfilbildet til par_30Profilbildet til Difference___Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til KineticMan75

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje