Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Stine1986Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til stor pungProfilbildet til xantippeProfilbildet til Niko9Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til ninatvProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Buffy93Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til HazeProfilbildet til MellaKristin
Profilbildet til SjtProfilbildet til ZizouProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til LangbeinProfilbildet til BrumProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til faithProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til XL KukkProfilbildet til eddi1000Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til toro60

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje