Profilbildet til Fin g30Profilbildet til BjoernProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til BullseyeProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til No StringsProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til yanaProfilbildet til Lars80Profilbildet til SpindelProfilbildet til AndyrjProfilbildet til CindyCDProfilbildet til læremestervestfold
Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til JavhaxProfilbildet til pierceddickProfilbildet til babybooProfilbildet til FinelineProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til hgsd1Profilbildet til MolliProfilbildet til Kvinnen

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje