Profilbildet til AndroidProfilbildet til 59modellProfilbildet til Lica89Profilbildet til foresterProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til SherylProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til SvetikProfilbildet til bbck osloProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til SkårnesProfilbildet til MikeProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Julie00Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til i love boys
Profilbildet til Tine cdProfilbildet til eddi1000Profilbildet til MM77Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Oslo27Profilbildet til OralProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Torill1979Profilbildet til par_30Profilbildet til temptationProfilbildet til ErogenProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til xantippe

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje