Profilbildet til MortenBProfilbildet til SussProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til RogermadsProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til sluggernProfilbildet til El DiabloProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til sexy panda
Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til MortenBProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til ElinesProfilbildet til TheRose49Profilbildet til runAProfilbildet til Man30303Profilbildet til SnæxProfilbildet til Bimann43Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Bjorn92

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje