Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til VildeeeProfilbildet til shado33Profilbildet til CleoProfilbildet til nada000Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Plu2Profilbildet til AyakachanProfilbildet til LamatryneProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til YouwishProfilbildet til SarlimeProfilbildet til sweettorture
Profilbildet til akane21Profilbildet til lauraloveProfilbildet til veilchenProfilbildet til No StringsProfilbildet til LamatryneProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til swedmanProfilbildet til bunnyProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til dewill77Profilbildet til Mass SageProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til CalaDorProfilbildet til mrroyalProfilbildet til MissyMoo

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje