Profilbildet til bergen89Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til kennedy85Profilbildet til par_30Profilbildet til angelica96Profilbildet til BiTrineProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til sportfuckProfilbildet til eddi1000Profilbildet til VigdisProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til bait69Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til iNøff_said
Profilbildet til Mass SageProfilbildet til NåProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Kate WProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til slaviProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til LatexmannProfilbildet til sweden boyProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til bakerProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Sørlandspar

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje