Profilbildet til sexworker202Profilbildet til BergenoProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til InsomniaProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til BluwProfilbildet til oslokosProfilbildet til nina1992Profilbildet til Julie00Profilbildet til Lars80Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til sjømannProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til LadyStar
Profilbildet til trannyboyProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til MelekProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til StavangerProfilbildet til AndyrjProfilbildet til XjanneProfilbildet til oslokosProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til BillProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til northkickProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til IronheartProfilbildet til NeonProfilbildet til Hexa

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje