Profilbildet til NannaProfilbildet til LamatryneProfilbildet til binittedal31Profilbildet til JosepProfilbildet til Mass SageProfilbildet til pvcloveProfilbildet til StavangerProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til NordlandProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Cuckoldparet
Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til MM77Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til freezinProfilbildet til MedusaProfilbildet til ShjalomProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Ramp78Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til jonas93Profilbildet til LarsnProfilbildet til julie

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje