Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til JustinProfilbildet til maler.nProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til AngelManProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Just4youProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til HebroProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Kate WProfilbildet til bakerProfilbildet til shivaProfilbildet til mrroyal
Profilbildet til KaisaProfilbildet til Solros72Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til h_frodeProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til AngelManProfilbildet til nada000Profilbildet til SKubrickProfilbildet til NettstedetProfilbildet til andy1988Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Langbein

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje