Profilbildet til Reisende40Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til HardRockProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til BiparProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til ninatvProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til fridafridaProfilbildet til KongenProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til ElleseusProfilbildet til trisvikProfilbildet til @nn@Profilbildet til !BK5dude34!
Profilbildet til ani5Profilbildet til silverProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til SiljeProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til PSYllonProfilbildet til ak00nProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Mass SageProfilbildet til jarlemannProfilbildet til norseman9Profilbildet til Toremann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje