Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Matiine123Profilbildet til hgsd1Profilbildet til KjellarProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til two-playfulProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Huldra89Profilbildet til runAProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til m52aProfilbildet til KnutValentine
Profilbildet til bamsefarProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til VictorProfilbildet til Natasha93Profilbildet til SamehadaProfilbildet til EscobarProfilbildet til MeeowProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til sexypar85Profilbildet til oslokosProfilbildet til CharlesProfilbildet til buskerudProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Toralf_89

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje