Profilbildet til SammiProfilbildet til jens41Profilbildet til Roger84Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Haakon92Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Niko9Profilbildet til JontassProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til vanosm52Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til sjømannProfilbildet til dp72Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til sweden boy
Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til DionysusProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til westpar76Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til CharlesProfilbildet til ZeroProfilbildet til CalaDorProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til pitt76Profilbildet til poffenProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Nylongummi

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje