Profilbildet til oslokosProfilbildet til ole322Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Tobben28Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til AndroidProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til veilchenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til tinaProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Oslomann 38
Profilbildet til knny88Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til RJProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til sweettortureProfilbildet til KarinagayProfilbildet til bby123Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til kastrdProfilbildet til DrulProfilbildet til MedusaProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Ellensoeker

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje