Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til guttenProfilbildet til XjanneProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til MM77Profilbildet til chipProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til NightdiverProfilbildet til SamehadaProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Botanical
Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til norseman9Profilbildet til jonas93Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til BergenoProfilbildet til BittenProfilbildet til MissyMooProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til OralProfilbildet til NallexyProfilbildet til OlavsenProfilbildet til StaaleProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til .Lisetv

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje