Profilbildet til 33Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Leto78Profilbildet til pvcloveProfilbildet til faithProfilbildet til Modesty56Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til nattroseProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til MandrakeProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til AvalonProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til No StringsProfilbildet til Jan46Profilbildet til Sigurd_Rise
Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til SKubrickProfilbildet til MidasProfilbildet til fadedProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til jens41Profilbildet til På_søkProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til halloisProfilbildet til Thea92Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til TordenspydProfilbildet til moss73Profilbildet til trond`en

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje