Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Fin g30Profilbildet til jonas93Profilbildet til MoaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Trappani89Profilbildet til simonaProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til YouwishProfilbildet til ExodiaProfilbildet til PlatinumProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til petrus1956
Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til MartinosloProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til NordlandProfilbildet til spruksProfilbildet til faithProfilbildet til par3427Profilbildet til henrkjarProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til TordenspydProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til SvetikProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Slappen72Profilbildet til mann oslProfilbildet til kenneth

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje