Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til SigvegalProfilbildet til shado33Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til vekten75Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til L_KProfilbildet til NordJente90Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til faded
Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til faithProfilbildet til mindwtoProfilbildet til StianProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til urokraakeProfilbildet til mrtoreProfilbildet til CleoProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til 33Profilbildet til ellenProfilbildet til No StringsProfilbildet til Tinkerbell

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje