Profilbildet til OralProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Geirern92Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Handyman31Profilbildet til AndyrjProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til HazeProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til På_søkProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Sneaky29
Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til BecksProfilbildet til uzi69Profilbildet til KiwienProfilbildet til carmellaProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til ballder

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje