Profilbildet til SjtProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til MolliProfilbildet til ShjalomProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til nattroseProfilbildet til MariusProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til LilliMyProfilbildet til BistvgProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Hulder1
Profilbildet til vickycdProfilbildet til petzlProfilbildet til BjornchProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til AmpriProfilbildet til TengilProfilbildet til ToremannProfilbildet til smoker;)Profilbildet til JærguttenProfilbildet til mark04Profilbildet til bait69Profilbildet til swedmanProfilbildet til Androx0Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til GjøvikKvinne

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje