Profilbildet til LissaProfilbildet til RixnProfilbildet til DavinciProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Buffy93Profilbildet til Telemann88Profilbildet til h_frodeProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Haakon92Profilbildet til dogbayProfilbildet til par3427Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til jonas93
Profilbildet til troendern93Profilbildet til Huldra89Profilbildet til LonelyWomanProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Merethe21Profilbildet til ingoladProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Isabella10Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til foresterProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til KristiansenProfilbildet til elinkoskos

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje