Profilbildet til OsloG21Profilbildet til jens41Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til poopITboyProfilbildet til northkickProfilbildet til Leto78Profilbildet til ElviraProfilbildet til Plu2Profilbildet til Hilde79Profilbildet til SamehadaProfilbildet til afrikarProfilbildet til RubberkingProfilbildet til GeiriProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Silje
Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ChivasProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Thea92Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til davidandreProfilbildet til Mr.XProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Osl38Profilbildet til eddi1000

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje