Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til par3427Profilbildet til urokraakeProfilbildet til xdresserProfilbildet til tjenerenProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til bbck osloProfilbildet til TearyProfilbildet til silverProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til xtrProfilbildet til Linda_25Profilbildet til SvetikProfilbildet til Mr BMW
Profilbildet til petrus1956Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til mindwtoProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til afrikarProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til LadyStarProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til MikeProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Neon

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje