Profilbildet til Angel84Profilbildet til SwededarterProfilbildet til DorcasProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til SoffiProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til RJProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til BotanicalProfilbildet til RantazticProfilbildet til Joey77Profilbildet til XenaProfilbildet til poffenProfilbildet til brollProfilbildet til tinaProfilbildet til AnalFist39_Oslo_Passiv
Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til OdinProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til pvcloveProfilbildet til EscobarProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Man30303Profilbildet til ak00nProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til bergen89Profilbildet til fintparProfilbildet til Lill17

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje