Profilbildet til Hilde79Profilbildet til DrYvilProfilbildet til KongenProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til BillProfilbildet til komigje69Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til TordenspydProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til AsveigProfilbildet til orphansProfilbildet til toro60Profilbildet til SoffiProfilbildet til staalmannenProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til IngerLiseBia
Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til SigvegalProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til DorcasProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til JaNuSProfilbildet til lalaparProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til gameroslProfilbildet til 33Profilbildet til mindwtoProfilbildet til ak00n

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje