Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til wille455Profilbildet til TheRose49Profilbildet til LamatryneProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Reina21Profilbildet til JontassProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til dewill77Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Dotto81Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til MariusProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Trudelutt
Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til jenandProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til mizzyProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til JiJiProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til AndiiProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Stine1986Profilbildet til PlatinumProfilbildet til stian93

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje