Profilbildet til På_søkProfilbildet til vickycdProfilbildet til Thea92Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til dp72Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til carogirlProfilbildet til fintparProfilbildet til faithProfilbildet til kjelli77Profilbildet til snirlenProfilbildet til uzi69
Profilbildet til XenaProfilbildet til vekten75Profilbildet til xdresserProfilbildet til MeeowProfilbildet til vårkåtProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til PSYllonProfilbildet til nattroseProfilbildet til TengilProfilbildet til krsflortProfilbildet til poopITboyProfilbildet til MizzyProfilbildet til faithProfilbildet til Lez 40Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Medusa

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje