Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til jeanettekProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Difference___Profilbildet til temptationProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til Kalle2Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til DrYvilProfilbildet til LærerenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til mark04
Profilbildet til BecksProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til På_søkProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til KristiansenProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til bergen89Profilbildet til TigerProfilbildet til IngunnProfilbildet til RixnProfilbildet til BluwProfilbildet til Solros72Profilbildet til kinky667

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje