Profilbildet til ManimalProfilbildet til AsveigProfilbildet til Lez 40Profilbildet til cat68Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til JustinProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til latex66Profilbildet til line tvProfilbildet til kennedy85Profilbildet til dogbayProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til losamantes
Profilbildet til kennethProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til BillProfilbildet til bad666boyProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til SakoProfilbildet til LissaProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til freaky2Profilbildet til Anne72Profilbildet til Angel84Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til LarsnProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til TorolavProfilbildet til BIJ26M32

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 43 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 43 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 5 dager, 6 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje