Profilbildet til MusashiProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Tobben28Profilbildet til LadyStarProfilbildet til angelica96Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til dogbayProfilbildet til Thea92Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Julie00Profilbildet til Trappani89Profilbildet til jarlen,østfold
Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til TommybProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til faithProfilbildet til ElleseusProfilbildet til ManimalProfilbildet til KatherineProfilbildet til Passivg19Profilbildet til OralProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til komigje69Profilbildet til Huldra89Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til No StringsProfilbildet til maler.n

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 28 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 28 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 dager, 17 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje