Profilbildet til TorolavProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til XjanneProfilbildet til LissaProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til yanaProfilbildet til sjømannProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til ReidarProfilbildet til hank95Profilbildet til andy1988
Profilbildet til VigdisProfilbildet til jannis25Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til Tony21Profilbildet til bwillyProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Bimann43Profilbildet til hotfishProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til latino123Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til babybooProfilbildet til pierceddickProfilbildet til andy1988

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 28 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 28 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje