Profilbildet til Mandal37Profilbildet til Tara84Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Handyman40Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til AlexsProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Jan46Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Man30303
Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til LathamsProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Alexander44Profilbildet til JosepProfilbildet til Solros72Profilbildet til virtuveProfilbildet til AskimMannProfilbildet til lalaparProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til KerstinVirgo

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 20 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 20 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 dager, 1 time siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje