Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til xdresserProfilbildet til RixnProfilbildet til AyakachanProfilbildet til fintparProfilbildet til DorransProfilbildet til CindyCDProfilbildet til trond`enProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til jan50Profilbildet til Jan46Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til halloisProfilbildet til Bottom
Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til GeiriProfilbildet til kajabiProfilbildet til joniProfilbildet til NeonProfilbildet til HebroProfilbildet til TuttaProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til freezinProfilbildet til EvensProfilbildet til Skeva91Profilbildet til uzi69Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til sølProfilbildet til levanger_g31

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Savannah2581

Ditt kjønn

Par

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje