Profilbildet til LathamsProfilbildet til orphansProfilbildet til Tine cdProfilbildet til ElviraProfilbildet til fadedProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til ValeriaProfilbildet til AlexanderProfilbildet til DragongirlProfilbildet til LatexfunProfilbildet til AlesioProfilbildet til JontassProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til RonnProfilbildet til hank95Profilbildet til Kimhan1992
Profilbildet til binittedal31Profilbildet til CdrypaProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til LizzyProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til orro75Profilbildet til m52aProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til vårkåtProfilbildet til RixnProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til stor pungProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Mr Nilsen

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Savannah2581

Ditt kjønn

Par

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje