Profilbildet til DrYvilProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Lica89Profilbildet til Slappen72Profilbildet til Anne72Profilbildet til GeiriProfilbildet til MehtevasProfilbildet til BiTrineProfilbildet til zethProfilbildet til ManimalProfilbildet til jan50Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Rapper.1
Profilbildet til engenanjaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til MusashiProfilbildet til Modesty56Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Passivg19Profilbildet til westpar76Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til shado33Profilbildet til BBW28Profilbildet til Hilde79Profilbildet til joniProfilbildet til kjelli77Profilbildet til parsøkersex

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Savannah2581

Ditt kjønn

Par

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje