Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til KarinagayProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Matiine123Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til DrulProfilbildet til sluggernProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til JustinProfilbildet til AinaCdProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til bwillyProfilbildet til Mr.XProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til jonas93
Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til @nn@Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Leto78Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Linda_25Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Per SProfilbildet til BadboyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til KatherineProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til SvantepriProfilbildet til TheMissProfilbildet til godsg1

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Savannah2581

Ditt kjønn

Par

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje