Profilbildet til bergenm30Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Fresia4Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Tobben28Profilbildet til ak00nProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til frekkis71Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til L_KProfilbildet til oslokosProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Sjt
Profilbildet til kinky667Profilbildet til EscobarProfilbildet til AinaCdProfilbildet til MissyMooProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til stian93Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til nattroseProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til carogirlProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til TordenspydProfilbildet til dia***{J51}

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Savannah2581

Ditt kjønn

Par

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje