Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til IngunnProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til ZeroProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til jarlemannProfilbildet til pvcloveProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til slaviProfilbildet til OlavsenProfilbildet til AyakachanProfilbildet til dogbayProfilbildet til stianogvicky
Profilbildet til GoldenProfilbildet til KristiansenProfilbildet til MedusaProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til pompelProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Dotto81Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til runAProfilbildet til AlexanderProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til OdinProfilbildet til Midas

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Savannah2581

Ditt kjønn

Par

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje