Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Fresia4Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til XL KukkProfilbildet til pompelProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SadominatorProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til claireProfilbildet til Lill17Profilbildet til Dark Angel
Profilbildet til KaisaProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til 2KosProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til vårkåtProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til freezinProfilbildet til Lez 40Profilbildet til fintparProfilbildet til Solros72Profilbildet til Reisende40Profilbildet til M23_Nylon

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Savannah2581

Ditt kjønn

Par

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje