Profilbildet til KimmernProfilbildet til NallexyProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til BecksProfilbildet til TigerProfilbildet til NyssaProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Oslo27Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Helene89Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Skorpionen
Profilbildet til NettstedetProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til vekten75Profilbildet til trannyboyProfilbildet til love one anotherProfilbildet til dewill77Profilbildet til GogT1971Profilbildet til cat68Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til FinelineProfilbildet til Handyman31Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til MizzyProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Platinum

Savannah2581

@savannah250981
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Savannah2581:Disse profilene har Savannah2581 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Savannah2581

Ditt kjønn

Par

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje