Profilbildet til ExosProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til harepusenProfilbildet til ole322Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til LeneaProfilbildet til i love boysProfilbildet til Bimann43Profilbildet til åsne/ikke PM takk/
Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til FreshnessProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til MrVoldProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til vickycdProfilbildet til yanaProfilbildet til MatteStProfilbildet til AsveigProfilbildet til miss76Profilbildet til trisvikProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til carmella

sjømann

@scannor
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt sjømann:Disse profilene har sjømann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje