Profilbildet til love one anotherProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til ElleseusProfilbildet til AlexsProfilbildet til Klara31Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til NjordProfilbildet til TommybProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til KiwienProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Osl38Profilbildet til Sukkerspinn86
Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Donatello21Profilbildet til IronheartProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til SherylProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til MedPåAlt

sjømann

@scannor
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt sjømann:Disse profilene har sjømann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje