Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til CharlesProfilbildet til CdrypaProfilbildet til NannaProfilbildet til Linda_25Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til AlesioProfilbildet til ValeriaProfilbildet til NordJente90Profilbildet til TheReaderProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til SussProfilbildet til faithProfilbildet til brollProfilbildet til BiTrine
Profilbildet til jeanettekProfilbildet til uzi69Profilbildet til TordenspydProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til TigerProfilbildet til BjoernProfilbildet til bby123Profilbildet til IronheartProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til MM77Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til MortenB

sjømann

@scannor
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt sjømann:Disse profilene har sjømann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje