Profilbildet til johnrunProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til sverre89Profilbildet til AndiiProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til kjelli77Profilbildet til binittedal31Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til SkårnesProfilbildet til agderProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Stvg.mann_89
Profilbildet til MoaProfilbildet til tinaProfilbildet til Klar 79Profilbildet til dogbayProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til buskerudProfilbildet til sverre89Profilbildet til Man30303Profilbildet til MaykieProfilbildet til BjornchProfilbildet til MidasProfilbildet til petrus1956

sjømann

@scannor
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt sjømann:Disse profilene har sjømann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje