Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til stuve92Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Joachim*Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til zailoProfilbildet til dewill77Profilbildet til Trh1980Profilbildet til SnæxProfilbildet til agder
Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til ShjalomProfilbildet til plusSProfilbildet til elghodeProfilbildet til xtrProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til norseman9Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til ShineProfilbildet til NylongummiProfilbildet til MissMProfilbildet til Niko9

Jone30_svg

@schreuder
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Jone30_svg:Disse profilene har Jone30_svg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje