Profilbildet til colargolProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til TheMissProfilbildet til MidasProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til BjoernProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til LissaProfilbildet til SadominatorProfilbildet til pvcloveProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Reisende40Profilbildet til vekten75Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Streetgirls
Profilbildet til El DiabloProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Fresia4Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til wille455Profilbildet til Kate WProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Handyman31Profilbildet til SKubrickProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til monique tvProfilbildet til ballderProfilbildet til InsomniaProfilbildet til englevingerProfilbildet til treff hedmark

Jone30_svg

@schreuder
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jone30_svg:Disse profilene har Jone30_svg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje