Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Jan46Profilbildet til pierceddickProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til røyskattaProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til SoffiProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Passivg19Profilbildet til bergen89Profilbildet til BottomProfilbildet til sluggernProfilbildet til NoMoreMrNiceguy
Profilbildet til love one anotherProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til MedusaProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til engenanjaProfilbildet til spruksProfilbildet til vekten75Profilbildet til Klar 79Profilbildet til halloisProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til troendern93Profilbildet til brollProfilbildet til StianProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til dogbay

Jone30_svg

@schreuder
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jone30_svg:Disse profilene har Jone30_svg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje