Profilbildet til MortenBProfilbildet til InsomniaProfilbildet til bbck osloProfilbildet til FreshnessProfilbildet til snirlenProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til naitsProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til MannValdresProfilbildet til AlexanderProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til moss73Profilbildet til SpindelProfilbildet til Romeo
Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Handyman40Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til buskerudProfilbildet til NowheremanProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til talkmanProfilbildet til ShineProfilbildet til Reina21Profilbildet til MortenBProfilbildet til Latex50Profilbildet til dewill77

Jone30_svg

@schreuder
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jone30_svg:Disse profilene har Jone30_svg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje