Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til runAProfilbildet til LenemorProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til NinnaProfilbildet til L_KProfilbildet til petzlProfilbildet til pierceddickProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Elleseus
Profilbildet til Tony21Profilbildet til Fin g30Profilbildet til xantippeProfilbildet til LilliMyProfilbildet til sverre89Profilbildet til monique tvProfilbildet til BadboyProfilbildet til NinnaProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til LenemorProfilbildet til bwillyProfilbildet til claireProfilbildet til pompelProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til line tv

Jone30_svg

@schreuder
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jone30_svg:Disse profilene har Jone30_svg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje