Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til SjtProfilbildet til komigje69Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til dia***Profilbildet til TheMissProfilbildet til joniProfilbildet til slaviProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til OsloG21Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til pytagorasProfilbildet til PSYllonProfilbildet til two-playful
Profilbildet til NyssaProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til ReidarProfilbildet til jan50Profilbildet til kmfantProfilbildet til røyskattaProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til YouwishProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Cato1977Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til IrenProfilbildet til frekkis71Profilbildet til subtrollet71

Sea_sailor

@seasailor
aktiv 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sea_sailor:Disse profilene har Sea_sailor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje