Profilbildet til TabbeProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til DonGrisProfilbildet til jannis25Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til ExosProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til toro60Profilbildet til DorransProfilbildet til afrikarProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Rantaztic
Profilbildet til jonas93Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til love one anotherProfilbildet til MariusProfilbildet til NinnaProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Kate WProfilbildet til ElinesProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til vickycdProfilbildet til latino123Profilbildet til godheksaProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til **vampeliten

Sea_sailor

@seasailor
aktiv 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sea_sailor:Disse profilene har Sea_sailor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje