Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til godheksaProfilbildet til Natasha93Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til toro60Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til burndocProfilbildet til Kalle2Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til XjanneProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til MrbigProfilbildet til bby123Profilbildet til Lookme
Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til harepusenProfilbildet til latexthingProfilbildet til BittenProfilbildet til uzi69Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til ReidarProfilbildet til AvalonProfilbildet til sanjaProfilbildet til godsg1Profilbildet til faithProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Roger84

Sea_sailor

@seasailor
aktiv 7 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt Sea_sailor:Disse profilene har Sea_sailor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje