Profilbildet til GeiriProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til MidasProfilbildet til MizzyProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til beitoProfilbildet til BittenProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Flekka18Profilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til Lez 40Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til TorolavProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til westpar76Profilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til LonelyWomanProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til KennethR88Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til BergenoProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til vfold50Mvil

Sea_sailor

@seasailor
aktiv 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sea_sailor:Disse profilene har Sea_sailor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje