Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til latex66Profilbildet til MM77Profilbildet til SKubrickProfilbildet til gutt1981Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Modesty56Profilbildet til kjelli77Profilbildet til urokraakeProfilbildet til JærguttenProfilbildet til nord88Profilbildet til Stine1986Profilbildet til colargolProfilbildet til Hanne Panne
Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til XenaProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til sanjaProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til norseman9Profilbildet til pierceddickProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til LovestarProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til angelica96Profilbildet til RememBr83Profilbildet til dia***{J51}Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til SpindelProfilbildet til 25slank0sl0

Sea_sailor

@seasailor
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Sea_sailor:Disse profilene har Sea_sailor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje