Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til dia***{J51}Profilbildet til BiparProfilbildet til MidasProfilbildet til henrkjarProfilbildet til MedusaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til MandrakeProfilbildet til stuve92Profilbildet til poffenProfilbildet til sluttyboy4u
Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til ShineProfilbildet til mrroyalProfilbildet til BecksProfilbildet til TheReaderProfilbildet til NinnaProfilbildet til blaithinProfilbildet til NjordProfilbildet til bakerProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til SupermannProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Neon

Sea_sailor

@seasailor
aktiv 2 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt Sea_sailor:Disse profilene har Sea_sailor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje