Profilbildet til KennethR88Profilbildet til AnetteleProfilbildet til RuienProfilbildet til JontassProfilbildet til BrumProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til SimProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til dewill77Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til nord88Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til ElinesProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Kristiansen
Profilbildet til knny88Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til KjellarProfilbildet til BergenoProfilbildet til nada000Profilbildet til MehtevasProfilbildet til AzathothProfilbildet til Crazy92Profilbildet til hotnoProfilbildet til HexaProfilbildet til burndocProfilbildet til KongenProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Merethe21

Sea_sailor

@seasailor
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sea_sailor:Disse profilene har Sea_sailor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje