Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til eddi1000Profilbildet til SigvegalProfilbildet til NordlandProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Kalle2Profilbildet til beitoProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til TabbeProfilbildet til DrulProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Justin
Profilbildet til CindyCDProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Osl38Profilbildet til TordenspydProfilbildet til sola50Profilbildet til LokerProfilbildet til Plu2Profilbildet til KiwienProfilbildet til zethProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til LilliMyProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til søker sexProfilbildet til leandroProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til qwerty19
 • 2 år, 4 måneder siden

  sexy panda

  sexy panda Posted an update in Hjelp 2 år, 4 måneder siden

  Hi! I’m an english speaker in the chat, but I’ve been banned from it for 3 days without any reason I can figure out.
  Someone can help me?

  Thanks ^^

  • Vfold50M 1 år, 7 måneder siden

   whatneed you help for

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje