Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til bby123Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til nina1992Profilbildet til MaykieProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til SylvesterProfilbildet til pierceddickProfilbildet til englevingerProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til SingleLizProfilbildet til h_frodeProfilbildet til just myselfProfilbildet til sandnes-par
Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Geirern92Profilbildet til love one anotherProfilbildet til komigje69Profilbildet til hank95Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til dia***Profilbildet til JiJiProfilbildet til *Punky*Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til MaykieProfilbildet til DrYvilProfilbildet til yana

Shadowwolf

@shadowwolf
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Da har vi profil! Nå mangler vi bare venner.. Vis
Disse profilene har besøkt Shadowwolf:Disse profilene har Shadowwolf besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje