Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Hilde79Profilbildet til MissProfilbildet til maritaProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til davidandreProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til JærguttenProfilbildet til uzi69
Profilbildet til foresterProfilbildet til SarlimeProfilbildet til ToyenProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til OdinProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Slappen72Profilbildet til MusashiProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til burndocProfilbildet til RJProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Shyroxya

Shadowwolf

@shadowwolf
aktiv 2 uker, 2 dager siden
Da har vi profil! Nå mangler vi bare venner.. Vis
Disse profilene har besøkt Shadowwolf:Disse profilene har Shadowwolf besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje