Profilbildet til AmpriProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til HebroProfilbildet til ShineProfilbildet til AndiiProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til dp72Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til 33Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Passivg19Profilbildet til No StringsProfilbildet til ErogenProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Alexs
Profilbildet til Haakon92Profilbildet til trisvikProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til HardRockProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til RockDudeProfilbildet til LatexmannProfilbildet til halloisProfilbildet til stuve92Profilbildet til HexaProfilbildet til LululuuProfilbildet til **WanjaProfilbildet til bunny

Shadowwolf

@shadowwolf
aktiv 2 uker, 2 dager siden
Da har vi profil! Nå mangler vi bare venner.. Vis
Disse profilene har besøkt Shadowwolf:Disse profilene har Shadowwolf besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje