Profilbildet til Latex50Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til fadedProfilbildet til maler.nProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til hgsd1Profilbildet til kinkysub slut
Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til maler.nProfilbildet til fadedProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Latex50Profilbildet til hgsd1

Shadowwolf

@shadowwolf
aktiv 1 uke, 6 dager siden
Da har vi profil! Nå mangler vi bare venner.. Vis
Disse profilene har besøkt Shadowwolf:Disse profilene har Shadowwolf besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje