Profilbildet til fadedProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til maler.nProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Latex44Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til Golden Brown Oslo
Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til Latex44Profilbildet til fadedProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til hgsd1Profilbildet til maler.nProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til kinkysub slut

Shadowwolf

@shadowwolf
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Da har vi profil! Nå mangler vi bare venner.. Vis
Disse profilene har besøkt Shadowwolf:Disse profilene har Shadowwolf besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje