Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til kennethProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til El DiabloProfilbildet til TigerProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til maler.nProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til shinY_Profilbildet til freezinProfilbildet til bigutttgardermoen32
Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Anne72Profilbildet til Alexander44Profilbildet til BittenProfilbildet til gameroslProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til krsflortProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Leto78Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til sexworker202Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til SimProfilbildet til GogT1971

Shadowwolf

@shadowwolf
aktiv 1 uke, 6 dager siden
Da har vi profil! Nå mangler vi bare venner.. Vis
Disse profilene har besøkt Shadowwolf:Disse profilene har Shadowwolf besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Shadowwolf

Ditt kjønn

Par

Frivillige opplysninger

Fritekst

Vi er i utgangspunktet svært fornøyde med sånn vi har det, og skulle vi finne ut at vi mangler noe, er vi mer enn kapable på å finne noen eller noe til å dekke behovet.
Skulle du alikevel mene å ha noe å bringe til bords, hører vi gjerne fra deg. One-linere og fantasiløse henvendelser ignoreres, dumme mennesker blokkeres.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje