Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til CharlesProfilbildet til OlavsenProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til bad666boyProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til trond`enProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til TingTongProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til **WanjaProfilbildet til spruksProfilbildet til brollProfilbildet til Nanna
Profilbildet til JimBodenProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til blaithinProfilbildet til silverProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Jan46Profilbildet til Tine cdProfilbildet til RuienProfilbildet til NeonProfilbildet til sweden boyProfilbildet til HexaProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Thea92Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til LokerProfilbildet til Xjanne

Shadowwolf

@shadowwolf
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Da har vi profil! Nå mangler vi bare venner.. Vis
Disse profilene har besøkt Shadowwolf:Disse profilene har Shadowwolf besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Shadowwolf

Ditt kjønn

Par

Frivillige opplysninger

Fritekst

Vi er i utgangspunktet svært fornøyde med sånn vi har det, og skulle vi finne ut at vi mangler noe, er vi mer enn kapable på å finne noen eller noe til å dekke behovet.
Skulle du alikevel mene å ha noe å bringe til bords, hører vi gjerne fra deg. One-linere og fantasiløse henvendelser ignoreres, dumme mennesker blokkeres.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje