Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til HexaProfilbildet til Helene89Profilbildet til poffenProfilbildet til skurk3Profilbildet til BBW28Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Reisende40Profilbildet til burndocProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til @nn@
Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til apeeassProfilbildet til MrbigProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til burndocProfilbildet til fadedProfilbildet til LookmeProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til BadboyProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til ani5Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Cdrypa

Shadowwolf

@shadowwolf
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Da har vi profil! Nå mangler vi bare venner.. Vis
Disse profilene har besøkt Shadowwolf:Disse profilene har Shadowwolf besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Shadowwolf

Ditt kjønn

Par

Frivillige opplysninger

Fritekst

Vi er i utgangspunktet svært fornøyde med sånn vi har det, og skulle vi finne ut at vi mangler noe, er vi mer enn kapable på å finne noen eller noe til å dekke behovet.
Skulle du alikevel mene å ha noe å bringe til bords, hører vi gjerne fra deg. One-linere og fantasiløse henvendelser ignoreres, dumme mennesker blokkeres.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje