Profilbildet til LadyStarProfilbildet til bwillyProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til gutt1981Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Slave g23Profilbildet til OralProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til johnrunProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Kaatqkk
Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til testomanProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SoffiProfilbildet til komigje69Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Julie00Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til SvetikProfilbildet til RuienProfilbildet til yanaProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Drifter4u

shafty

@shafty
aktiv 7 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt shafty:Disse profilene har shafty besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje