Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til OsloG21Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Lica89Profilbildet til PlatinumProfilbildet til HardRockProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Skeva91Profilbildet til TheMissProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til SnæxProfilbildet til Haze
Profilbildet til troendern93Profilbildet til ninatvProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til No StringsProfilbildet til JupiterProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til SnæxProfilbildet til SupermannProfilbildet til mrtoreProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til På_søkProfilbildet til sjømannProfilbildet til nattrose

shafty

@shafty
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt shafty:Disse profilene har shafty besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje