Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til sola50Profilbildet til HebroProfilbildet til RonnProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til staalmannenProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til parivestProfilbildet til Par på camProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til just myselfProfilbildet til jenandProfilbildet til SKubrickProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Kjellar
Profilbildet til Latex44Profilbildet til C.lop14Profilbildet til @nn@Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ZizouProfilbildet til SherylProfilbildet til ReidarProfilbildet til bby123Profilbildet til TheReaderProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til norseman9Profilbildet til MandrakeProfilbildet til AvalonProfilbildet til GiggSProfilbildet til OdinProfilbildet til Medusa

shafty

@shafty
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt shafty:Disse profilene har shafty besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje