Profilbildet til Mandal37Profilbildet til IronheartProfilbildet til lalaparProfilbildet til solaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til DodraugenProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til ShjalomProfilbildet til hank95Profilbildet til Tara84Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til sweettortureProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til levanger_g31
Profilbildet til Floppa1Profilbildet til EscobarProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Passivg19Profilbildet til bait69Profilbildet til henrkjarProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til BluwProfilbildet til AsveigProfilbildet til burndocProfilbildet til jan50Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til EmoDoll Kari

shafty

@shafty
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt shafty:Disse profilene har shafty besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje