Profilbildet til bbck osloProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til DavinciProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til TengilProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til AjscreamProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til TurbohønaProfilbildet til ZizouProfilbildet til lovebbwProfilbildet til MizzyProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til sisunorProfilbildet til Fotballgutten
Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til trisvikProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Anne72Profilbildet til RonnProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til sweettortureProfilbildet til MikeProfilbildet til faithProfilbildet til jens41Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til snirlenProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Angel84

shafty

@shafty
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt shafty:Disse profilene har shafty besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje