Profilbildet til xtrProfilbildet til par3427Profilbildet til troendern93Profilbildet til Kate WProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til afrikarProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til jannis25Profilbildet til mindwtoProfilbildet til shivaProfilbildet til LizzyProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til StorMørkKuk
Profilbildet til parivestProfilbildet til KosMusProfilbildet til knny88Profilbildet til synnyProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til bby123Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til stian93Profilbildet til sisunorProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til norseman9

shafty

@shafty
aktiv 11 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt shafty:Disse profilene har shafty besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje