Profilbildet til ani5Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til LeneaProfilbildet til CulprateProfilbildet til ManimalProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til RomeoProfilbildet til ToyenProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til orphansProfilbildet til HazeProfilbildet til BjoernProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Thomasass
Profilbildet til halloisProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til mrroyalProfilbildet til ZeroProfilbildet til Haakon92Profilbildet til love one anotherProfilbildet til MissProfilbildet til bamsefarProfilbildet til par_30Profilbildet til hawe35Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til NordlandProfilbildet til nattroseProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje