Profilbildet til petzlProfilbildet til TengilProfilbildet til RantazticProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til TingTongProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til førdeparetProfilbildet til MrVoldProfilbildet til AlesioProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til vekten75Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til HighEndSub
Profilbildet til foresterProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til TheReaderProfilbildet til BjoernProfilbildet til Buffy93Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til DrulProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til synnyProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til NåProfilbildet til trollmor;)))

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje