Profilbildet til Handyman40Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til fintparProfilbildet til swedmanProfilbildet til elghodeProfilbildet til bait69Profilbildet til line tvProfilbildet til brollProfilbildet til SpindelProfilbildet til toro60Profilbildet til andy1988Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til UerfarenProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til MissProfilbildet til Joey77
Profilbildet til MM77Profilbildet til TuttaProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til AvalonProfilbildet til testomanProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til SimProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Andersen89Profilbildet til wille455Profilbildet til carmellaProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til 2hot4U

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje