Profilbildet til LamatryneProfilbildet til agderProfilbildet til Androx0Profilbildet til TheReaderProfilbildet til gameroslProfilbildet til ZeroProfilbildet til DrulProfilbildet til bby123Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til YongProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til SoffiProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Lica89
Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til TengilProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til xtrProfilbildet til mark04Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Per SProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Modesty56Profilbildet til LissaProfilbildet til Difference___Profilbildet til golfbear

Shavonne Coombes

@shavonnecoombe
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Shavonne Coombes:Disse profilene har Shavonne Coombes besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Shavonne Coombes

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje