Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til PhenrikProfilbildet til EscobarProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til veilchenProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Lars80Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til AmpriProfilbildet til Mr.XProfilbildet til maler.nProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til trisvikProfilbildet til RogermadsProfilbildet til nada000
Profilbildet til MolliProfilbildet til BergenoProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til vårkåtProfilbildet til NjordProfilbildet til JM28Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til orphansProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Latex50Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Roger84Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til ingoladProfilbildet til DOMINANT

Sheryl

@sheryl29
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sheryl:Disse profilene har Sheryl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje