Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Jan46Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til bait69Profilbildet til SkårnesProfilbildet til mindwtoProfilbildet til KiwienProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til PlatinumProfilbildet til bbck oslo
Profilbildet til BotanicalProfilbildet til nord88Profilbildet til SvetikProfilbildet til AlexsProfilbildet til andy1988Profilbildet til jonas93Profilbildet til Caleron86Profilbildet til sweden boyProfilbildet til CharlesProfilbildet til Difference___Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Mass SageProfilbildet til j18elverum

Sheryl

@sheryl29
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sheryl:Disse profilene har Sheryl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje