Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til DorcasProfilbildet til Leto78Profilbildet til ole322Profilbildet til AndroidProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til two-playfulProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til lekenergodProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til ReidarProfilbildet til agder
Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til mrtoreProfilbildet til SupermannProfilbildet til qwerty19Profilbildet til kastrdProfilbildet til nattroseProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til beitoProfilbildet til hawe35Profilbildet til Jan46Profilbildet til InsomniaProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til bergenm30Profilbildet til AnneTV Hedmark

Sheryl

@sheryl29
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Sheryl:Disse profilene har Sheryl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje