Profilbildet til sexypar85Profilbildet til brollProfilbildet til godsg1Profilbildet til RJProfilbildet til Handyman40Profilbildet til InnlandetProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til TheReaderProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til KatherineProfilbildet til angelica96Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Haze
Profilbildet til SvantepriProfilbildet til sabriinaProfilbildet til FreshnessProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Kate WProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til ValeriaProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Donatello21Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til smoker;)Profilbildet til ElleseusProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til pytagoras

Sheryl

@sheryl29
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sheryl:Disse profilene har Sheryl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje