Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til AngelManProfilbildet til BluwProfilbildet til SpindelProfilbildet til talkmanProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Fresia4Profilbildet til kajabiProfilbildet til Trappani89Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til northkickProfilbildet til Julie00Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til wille455
Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Fin g30Profilbildet til MandrakeProfilbildet til sisunorProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Tine cdProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til sola50Profilbildet til mrtoreProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Klar 79Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Nettstedet

Sheryl

@sheryl29
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sheryl:Disse profilene har Sheryl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje