Profilbildet til StianProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til guttenProfilbildet til XjanneProfilbildet til petzlProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til NordlandProfilbildet til bby123Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Lica89Profilbildet til XenaProfilbildet til geddimannProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til temptation
Profilbildet til Kas=)Profilbildet til julieProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til XL KukkProfilbildet til troendern93Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til røyskattaProfilbildet til sluggernProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til ak00nProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Anne72Profilbildet til Softfeet

Shine

@shine
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Shine:Disse profilene har Shine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje