Profilbildet til talkmanProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til VictorProfilbildet til GiggSProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til kajabiProfilbildet til Angel84
Profilbildet til ChivasProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ole322Profilbildet til BjornchProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til ExodiaProfilbildet til westpar76Profilbildet til CleoProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til binittedal31Profilbildet til MaykieProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til gamerosl

Shine

@shine
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Shine:Disse profilene har Shine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje