Profilbildet til henrkjarProfilbildet til SportoguyProfilbildet til AzathothProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til xantippeProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ErogenProfilbildet til snirlenProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til akane21Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Marius
Profilbildet til OdinProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til kmfantProfilbildet til HardRockProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til GeiriProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til vanosm52Profilbildet til spruksProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Lamatryne

Shine

@shine
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Shine:Disse profilene har Shine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje