Profilbildet til Sublime81Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til BecksProfilbildet til badboy1986Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Slappen72Profilbildet til BrumProfilbildet til BiTrineProfilbildet til knny88Profilbildet til AsveigProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til HornyAdults_org
Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Huldra89Profilbildet til two-playfulProfilbildet til kennethProfilbildet til DionysusProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Grom87Profilbildet til CalaDorProfilbildet til swedmanProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til MarwinProfilbildet til TordenspydProfilbildet til harepusenProfilbildet til Nata

SissyShirley

@shirley666
aktiv 5 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt SissyShirley:Disse profilene har SissyShirley besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje