Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til knny88Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til LåtteProfilbildet til ArousalProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til englevingerProfilbildet til moss73Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til SkårnesProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til AjscreamProfilbildet til IrInA_Bi,real meetings
Profilbildet til mrroyalProfilbildet til swedmanProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til babybooProfilbildet til ZizouProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Telemann88Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til yanaProfilbildet til StianProfilbildet til pvclove

SissyShirley

@shirley666
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt SissyShirley:Disse profilene har SissyShirley besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje