Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til simonaProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til godsg1Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til LamatryneProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til SamehadaProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til andy1988Profilbildet til XjanneProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til solaProfilbildet til gamerosl
Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til Hulder1Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Bimann43Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til @nn@Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Difference___Profilbildet til MedusaProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til TearyProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til par_30

SissyShirley

@shirley666
aktiv 3 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt SissyShirley:Disse profilene har SissyShirley besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje