Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til VictorProfilbildet til NallexyProfilbildet til shivaProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Hilde79Profilbildet til latex66Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til bakerProfilbildet til KongenProfilbildet til ZupaMann
Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til SamehadaProfilbildet til pytagorasProfilbildet til regntøymannProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til tinaProfilbildet til nord88Profilbildet til dia***{J51}Profilbildet til NataProfilbildet til fintparProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til stuve92Profilbildet til InnlandetProfilbildet til kennedy85

SissyShirley

@shirley666
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt SissyShirley:Disse profilene har SissyShirley besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje