Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til NåProfilbildet til Crazy92Profilbildet til frekkis71Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til AinaCdProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til DorcasProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til DavinciProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Hilde79Profilbildet til HommeProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Moonlight Shadow
Profilbildet til BittenProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til MoaProfilbildet til faithProfilbildet til NettstedetProfilbildet til ManimalProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til bakerProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til sluggernProfilbildet til SvantepriProfilbildet til kmfantProfilbildet til vickycdProfilbildet til babyboo

SissyShirley

@shirley666
aktiv 7 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt SissyShirley:Disse profilene har SissyShirley besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje