Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til lovebbwProfilbildet til ShineProfilbildet til HommeProfilbildet til stuve92Profilbildet til Osl38Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til shinY_Profilbildet til LululuuProfilbildet til EscobarProfilbildet til lauraloveProfilbildet til petzlProfilbildet til Oslogutt45
Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til OdinProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til maritaProfilbildet til StrazoProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Andersen89Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til RixnProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Julie00

SissyShirley

@shirley666
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt SissyShirley:Disse profilene har SissyShirley besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje