Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til LokerProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til kastrdProfilbildet til IngegardProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til freezinProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Joachim*Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til SnæxProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til MedusaProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Blondetruser
Profilbildet til monique tvProfilbildet til mizzyProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Geirern92Profilbildet til mrtoreProfilbildet til babybooProfilbildet til TorolavProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Andersen89Profilbildet til golfbearProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til StavangerProfilbildet til trond`enProfilbildet til two-playful

SissyShirley

@shirley666
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt SissyShirley:Disse profilene har SissyShirley besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje