Profilbildet til afrikarProfilbildet til røyskattaProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til IntrMannProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til swedmanProfilbildet til fridafridaProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til agderProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til PSYllon
Profilbildet til LeneaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til vekten75Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til EscobarProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Nordland

SissyShirley

@shirley666
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt SissyShirley:Disse profilene har SissyShirley besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje