Profilbildet til JiJiProfilbildet til Mass SageProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Merethe21Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til **WanjaProfilbildet til hank95Profilbildet til Handyman31Profilbildet til Handyman40Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til AvalonProfilbildet til agderProfilbildet til supertedd
Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til guttenProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til OdinProfilbildet til johnrunProfilbildet til VictorProfilbildet til DonGrisProfilbildet til SuzProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til LissaProfilbildet til faithProfilbildet til talkmanProfilbildet til fotfetisj

SissyShirley

@shirley666
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt SissyShirley:Disse profilene har SissyShirley besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje