Profilbildet til bby123Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til Alexander44Profilbildet til TorolavProfilbildet til Reina21Profilbildet til sjømannProfilbildet til Par på camProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til LathamsProfilbildet til kajabiProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Tobben28Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til simona
Profilbildet til BillProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til SussProfilbildet til AlexsProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til par3427Profilbildet til Siba44Profilbildet til oslokosProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til TengilProfilbildet til MaykieProfilbildet til ToyenProfilbildet til ninatvProfilbildet til lovebbw

SissyShirley

@shirley666
aktiv 9 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt SissyShirley:Disse profilene har SissyShirley besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje