Profilbildet til ZeroProfilbildet til monique tvProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til JM28Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til GiggSProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til par_30Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til BillProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Lica89Profilbildet til shado33Profilbildet til Ellensoeker
Profilbildet til temptationProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til AyakachanProfilbildet til wille455Profilbildet til burndocProfilbildet til KiwienProfilbildet til SuzProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til naitsProfilbildet til SupermannProfilbildet til kmfantProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_

SissyShirley

@shirley666
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt SissyShirley:Disse profilene har SissyShirley besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje