Profilbildet til Man30303Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Angel4uProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til orro75Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til SupermannProfilbildet til nattroseProfilbildet til stian93Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til nord88Profilbildet til hawe35Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Flekka18
Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til ValeriaProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til 59modellProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til NataProfilbildet til JM28Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til lekenergod

SissyShirley

@shirley666
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt SissyShirley:Disse profilene har SissyShirley besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje