Profilbildet til toro60Profilbildet til pia1975Profilbildet til BjoernProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Klara31Profilbildet til trond`enProfilbildet til mindwtoProfilbildet til AlesioProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til BjornchProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til NallexyProfilbildet til monique tvProfilbildet til Nata
Profilbildet til Geirern92Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til FinelineProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Cd28Profilbildet til .tvliseProfilbildet til JavhaxProfilbildet til RememBr83Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Svetik

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje