Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til SussProfilbildet til urokraakeProfilbildet til latex66Profilbildet til Hemne72Profilbildet til krsflortProfilbildet til orphansProfilbildet til TabbeProfilbildet til Trh1980Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til carogirlProfilbildet til shinY_Profilbildet til 2KosProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Nanna
Profilbildet til xdresserProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til fridafridaProfilbildet til SpindelProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til regntøymannProfilbildet til DionysusProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til moss73Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kv

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje