Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til OsloG21Profilbildet til SakoProfilbildet til DorransProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til naitsProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til CindyCDProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til leandroProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Supermann
Profilbildet til nelg90Profilbildet til maritaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til elghodeProfilbildet til RixnProfilbildet til parivestProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til LeticiaProfilbildet til NordJente90Profilbildet til NyssaProfilbildet til poopITboyProfilbildet til pytagorasProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til DrømmeMann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje