Profilbildet til SKubrickProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Tony21Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til poopITboyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Helene89Profilbildet til ElviraProfilbildet til JaNuSProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til KennethR88Profilbildet til AlesioProfilbildet til SamehadaProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Justin
Profilbildet til EvensProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til blaithinProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til L_KProfilbildet til snirlenProfilbildet til DonGrisProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til RockDudeProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Modesty56Profilbildet til MaykieProfilbildet til 59modellProfilbildet til Sim

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje