Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til BrumProfilbildet til TheMissProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Lica89Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Trh1980Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til ole322Profilbildet til LeticiaProfilbildet til bbck osloProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til westpar76Profilbildet til Kinky m Sortland
Profilbildet til KospieProfilbildet til ani5Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til KvinnenProfilbildet til CalaDorProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til GogT1971Profilbildet til DrulProfilbildet til DavinciProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til ChrisCProfilbildet til staalmannenProfilbildet til ShineProfilbildet til kennedy85

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje