Profilbildet til sweettortureProfilbildet til davidandreProfilbildet til kaiasoProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til MedusaProfilbildet til Mass SageProfilbildet til vickycdProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til KatherineProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til superteddProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Elleseus
Profilbildet til BiTrineProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til karlaaProfilbildet til carogirlProfilbildet til layllanielsProfilbildet til jan50Profilbildet til GeiriProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Sportoguy

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje