Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Erik1337Profilbildet til engenanjaProfilbildet til m52aProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til regntøymannProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Roger84Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til LadyStarProfilbildet til maritaProfilbildet til wille455Profilbildet til gameroslProfilbildet til Njord
Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til SvantepriProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Niko9Profilbildet til No StringsProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til ToremannProfilbildet til SylvesterProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Tara84Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til kinky667Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til NannaProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til veilchen

SissyShirley

@shirley666
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt SissyShirley:Disse profilene har SissyShirley besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje