Profilbildet til 2KosProfilbildet til Helene89Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Anne72Profilbildet til mrtoreProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til JærguttenProfilbildet til SakoProfilbildet til Alexander44Profilbildet til DodraugenProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til moss73Profilbildet til AngelManProfilbildet til Drul
Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til leandroProfilbildet til InsomniaProfilbildet til GiggSProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til OralProfilbildet til XjanneProfilbildet til englevingerProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til veilchenProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Lill17Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til mann osl

SissyShirley

@shirley666
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt SissyShirley:Disse profilene har SissyShirley besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje