Profilbildet til XenaProfilbildet til Tine cdProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til KarinagayProfilbildet til gameroslProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til KWGProfilbildet til GeiriProfilbildet til burndocProfilbildet til kennedy85Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til NinnaProfilbildet til SkittenOslojente
Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Hilde79Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til AsveigProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Par på camProfilbildet til Difference___Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 1 måned siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje