Profilbildet til bby123Profilbildet til PSYllonProfilbildet til ShineProfilbildet til Man30303Profilbildet til JustinProfilbildet til vårkåtProfilbildet til KvastenProfilbildet til KaisaProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til DavinciProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til sportfuckProfilbildet til geddimannProfilbildet til Freshness
Profilbildet til Caleron86Profilbildet til SoffiProfilbildet til MaykieProfilbildet til SvantepriProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til jente2011Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Donatello21Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til SadominatorProfilbildet til MehtevasProfilbildet til MiaBProfilbildet til Emiljepusiiiii

shiva

@shiva
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje