Profilbildet til KvastenProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til OdinProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til blaithinProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til SjtProfilbildet til AndiiProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til MartinosloProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til ingwardo82
Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til halloisProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til TheReaderProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til AlekProfilbildet til vårkåtProfilbildet til BiTrineProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Harstad_bi_34

shiva

@shiva
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje