Profilbildet til i love boysProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Linda_25Profilbildet til SamehadaProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til talkmanProfilbildet til bbck osloProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til latexthingProfilbildet til petrus1956Profilbildet til geddimannProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Just4youProfilbildet til pompelProfilbildet til Bergen-nord
Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Caleron86Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Singel49Profilbildet til slaviProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til MeeowProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til MatteStProfilbildet til DionysusProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til cat68

shiva

@shiva
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje