Profilbildet til sisunorProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til BittenProfilbildet til DrulProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Difference___Profilbildet til sjømannProfilbildet til El DiabloProfilbildet til XL KukkProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til bakerProfilbildet til bby123Profilbildet til nafaProfilbildet til subtrollet71
Profilbildet til GhroltProfilbildet til MaykieProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til KaisaProfilbildet til SjtProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Hulder1Profilbildet til ArconadaProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til just myselfProfilbildet til MizzyProfilbildet til par_30Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til vanosm52Profilbildet til badboy1986

shiva

@shiva
aktiv 2 år siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje