Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til ZizouProfilbildet til virtuveProfilbildet til OlavsenProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til RosjerProfilbildet til xdresserProfilbildet til plusSProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Joey77Profilbildet til MM77
Profilbildet til latex66Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til ShjalomProfilbildet til LeneaProfilbildet til SoffiProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til ScorpionProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til mark04Profilbildet til AlekProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til DonGrisProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Buffy93

shiva

@shiva
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje