Profilbildet til RosjerProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til synnyProfilbildet til Solros72Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til krsflortProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til pvcloveProfilbildet til MelekProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Arconada
Profilbildet til blaithinProfilbildet til swedmanProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til elghodeProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til SuzProfilbildet til LeneaProfilbildet til Katherine

shiva

@shiva
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje