Profilbildet til Andersen89Profilbildet til SammiProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Androx0Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til KospieProfilbildet til AfroManProfilbildet til Klara31Profilbildet til MissProfilbildet til BabyWProfilbildet til wille455Profilbildet til MusashiProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Pussi
Profilbildet til NinnaProfilbildet til SigvegalProfilbildet til SoffiProfilbildet til Joachim*Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til beitoProfilbildet til SjtProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til NordJente90Profilbildet til ZaxProfilbildet til jarlemannProfilbildet til wille455Profilbildet til Vfold50M

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje