Profilbildet til Joachim*Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til SamehadaProfilbildet til NannaProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til kennethProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til LatexleahProfilbildet til pierceddickProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Anne72Profilbildet til SadominatorProfilbildet til BarbieMarielle
Profilbildet til PSYllonProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Anne72Profilbildet til nada000Profilbildet til buskerudProfilbildet til toro60Profilbildet til bergenm30Profilbildet til petzlProfilbildet til temptationProfilbildet til superteddProfilbildet til Bullseye

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje