Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til AndroidProfilbildet til BittenProfilbildet til Nic94Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Oslo27Profilbildet til kastrdProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Merethe21Profilbildet til NordJente90Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Fredbo_Stavanger
Profilbildet til lekenergodProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til PSYllonProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til leandroProfilbildet til Siba44Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Andersen89Profilbildet til ingoladProfilbildet til stor pungProfilbildet til TordenspydProfilbildet til lovebbwProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Skårnes

shiva

@shiva
aktiv 2 år, 1 måned siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje