Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til BabyWProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Linda_25Profilbildet til TingTongProfilbildet til NataProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til SiljeProfilbildet til Leto78Profilbildet til SwededarterProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til jarlemannProfilbildet til afrikarProfilbildet til Ayakachan
Profilbildet til Latex50Profilbildet til sweettortureProfilbildet til mark04Profilbildet til spruksProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til JosepProfilbildet til LathamsProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til trond`enProfilbildet til xantippeProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Sublime81Profilbildet til ballderProfilbildet til Nic94Profilbildet til ~ lille please ~

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje