Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Nic94Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til joniProfilbildet til Tony21Profilbildet til NallexyProfilbildet til ValeriaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til fadedProfilbildet til SuzProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til MidasProfilbildet til Rasputin72
Profilbildet til mann oslProfilbildet til MannValdresProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til ElleseusProfilbildet til talkmanProfilbildet til godsg1Profilbildet til BottomProfilbildet til davidandreProfilbildet til Trh1980Profilbildet til charlotee23Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til SherylProfilbildet til slaviProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Hexa

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje