Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til MatteStProfilbildet til Reina21Profilbildet til nada000Profilbildet til badboy1986Profilbildet til HommeProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Caleron86Profilbildet til VictorProfilbildet til NeonProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til joniProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Klar 79Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Oslomann 38
Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til kaiasoProfilbildet til AzathothProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til vekten75Profilbildet til Angel4uProfilbildet til LadysmanProfilbildet til BBW28Profilbildet til snirlenProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til DionysusProfilbildet til BiparProfilbildet til HebroProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til SakoProfilbildet til Culprate

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje