Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til MizzyProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til AskimMannProfilbildet til NettstedetProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til LilliMyProfilbildet til AndyrjProfilbildet til tinaProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til LokerProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Lissa
Profilbildet til TheReaderProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til trannyboyProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til golfbearProfilbildet til ZeroProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til sexypar85Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til SussProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Sako

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 1 måned siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje