Profilbildet til Tine cdProfilbildet til jens41Profilbildet til XL KukkProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Kas=)Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til apeeassProfilbildet til joniProfilbildet til dewill77Profilbildet til pytagorasProfilbildet til RockDudeProfilbildet til RogermadsProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til SoffiProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Latexleah
Profilbildet til JaNuSProfilbildet til AlexanderProfilbildet til h_frodeProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til mindwtoProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til dogbayProfilbildet til sweden boyProfilbildet til xdresserProfilbildet til xtr

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje