Profilbildet til JupiterProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Thea92Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til LeticiaProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til monique tvProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til orphansProfilbildet til HoneyMoney
Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Andersen89Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til jan50Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til JiJiProfilbildet til AlexanderProfilbildet til sølProfilbildet til ArielProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Mandal37Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til pytagorasProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kv

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje