Profilbildet til AzathothProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til godsg1Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til SherylProfilbildet til LatexleahProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Singel49Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Latex44Profilbildet til VictorProfilbildet til AmpriProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Bitten
Profilbildet til .tvliseProfilbildet til leandroProfilbildet til petrus1956Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til MarwinProfilbildet til swedmanProfilbildet til troendern93Profilbildet til poffenProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til northkickProfilbildet til binittedal31Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Goodgirl-GoneBAD

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 1 måned siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje