Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til RuienProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til BillProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til BjornchProfilbildet til pia1975Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Roger84Profilbildet til mark04Profilbildet til Victor
Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til KospieProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til ThomasassProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Man30303Profilbildet til bamsefarProfilbildet til JupiterProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til sexognytelse

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje