Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til CindyCDProfilbildet til golfbearProfilbildet til bby123Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til vårkåtProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Tyber30Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Lars80
Profilbildet til IntrMannProfilbildet til AlexanderProfilbildet til DavinciProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til snirlenProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til ElviraProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til MannValdresProfilbildet til MeeowProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til BjoernProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til AngelManProfilbildet til Scorpion

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje