Profilbildet til LilliMyProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til solaProfilbildet til shinY_Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til stian93Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til NylongummiProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Fineline
Profilbildet til nina1992Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til HebroProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til harepusenProfilbildet til DionysusProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til AndroidProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til simonaProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Nic94

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 1 måned siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje