Profilbildet til MissProfilbildet til bad666boyProfilbildet til agderProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til sweden boyProfilbildet til EscobarProfilbildet til xantippeProfilbildet til MeeowProfilbildet til ZaxProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Difference___Profilbildet til BiparProfilbildet til KjellarProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til bergen89
Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til RixnProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til badboy1986Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til JM28Profilbildet til Oslo27Profilbildet til JavhaxProfilbildet til HardRockProfilbildet til ole322Profilbildet til shado33Profilbildet til MissyMooProfilbildet til SherylProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Ariel

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje