Profilbildet til SadominatorProfilbildet til petrus1956Profilbildet til StianProfilbildet til bunnyProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til chipProfilbildet til TommybProfilbildet til bbck osloProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Par på camProfilbildet til KennethR88Profilbildet til virtuveProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Bipar
Profilbildet til 2KosProfilbildet til NallexyProfilbildet til henrkjarProfilbildet til charlotee23Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til bamsefarProfilbildet til sweettortureProfilbildet til GeiriProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til GoldenProfilbildet til HebroProfilbildet til wille455Profilbildet til Fotballgutten

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje