Profilbildet til 33Profilbildet til SportoguyProfilbildet til engenanjaProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til westpar76Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til AnetteleProfilbildet til j18elverumProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til par3427Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til sexypar85
Profilbildet til AsveigProfilbildet til KWGProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til sabriinaProfilbildet til GoldenProfilbildet til uzi69Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til hotnoProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til SussProfilbildet til BotanicalProfilbildet til LeticiaProfilbildet til RockhardOslo

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 1 måned siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje