Profilbildet til NannaProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Oslo27Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til sisunorProfilbildet til IngunnProfilbildet til LenemorProfilbildet til ArielProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Bimann43Profilbildet til SKubrickProfilbildet til EscobarProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Tara84Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Mr.X
Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til RantazticProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til m52aProfilbildet til NylongummiProfilbildet til ElyProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til ValeriaProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til 2KosProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til petzlProfilbildet til ParKos2239

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje