Profilbildet til ArousalProfilbildet til ballderProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til 33Profilbildet til monique tvProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Fin g30Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Per SProfilbildet til hgsd1Profilbildet til OlavsenProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til testomanProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til HenrikKbg
Profilbildet til Handyman31Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til BiparProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til norseman9Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til BrumProfilbildet til vesle 43Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til godsg1Profilbildet til DorransProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til MannTrondheim

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje