Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Tobben28Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til BjoernProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til JiJiProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Skeva91Profilbildet til AfroManProfilbildet til Klar 79Profilbildet til sexypar85Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Man30303Profilbildet til orro75Profilbildet til Lise Lotte CD
Profilbildet til knny88Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til talkmanProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til nada000Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til DorransProfilbildet til colargolProfilbildet til NordlandProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til StavangerProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til nord88Profilbildet til trond`en

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 1 måned siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje