Profilbildet til xtrProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til stuve92Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til TigerProfilbildet til bergenm30Profilbildet til RockDudeProfilbildet til zethProfilbildet til jenandProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til JiJiProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til SjtProfilbildet til Adrian23år
Profilbildet til petzlProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Angel84Profilbildet til VildeeeProfilbildet til bait69Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til bakerProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til KjellarProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til SpindelProfilbildet til Dotto81Profilbildet til CleoProfilbildet til orphansProfilbildet til lovebbw

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje