Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til AnMy99Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Torill1979Profilbildet til AndiiProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til parivestProfilbildet til virtuveProfilbildet til ArielProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til LamatryneProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til two-playful
Profilbildet til RuienProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til englevingerProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til carogirlProfilbildet til KospieProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til AzathothProfilbildet til coolchic101Profilbildet til jente2011Profilbildet til Thea92Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Leticia

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 1 måned siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje