Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til MarwinProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Joachim*Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til KimmernProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til ZeroProfilbildet til LadysmanProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Mandal37Profilbildet til LærerenProfilbildet til RememBr83Profilbildet til hawe35
Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Siba44Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til DorransProfilbildet til Handyman40Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Anne72Profilbildet til Andersen89Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til TingTongProfilbildet til AlesioProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Emiljepusiiii14

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje