Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Passivg19Profilbildet til JM28Profilbildet til AinaCdProfilbildet til LangbeinProfilbildet til ScorpionProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til oslokosProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Lill17Profilbildet til mrroyal
Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til XL KukkProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Slave g23

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 1 måned siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 45 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 45 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje