Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til skurk3Profilbildet til 33Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Osl38Profilbildet til NettstedetProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til LeneaProfilbildet til ZizouProfilbildet til burndocProfilbildet til just myselfProfilbildet til trond`enProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Homme
Profilbildet til *Punky*Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til nada000Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til JustinProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til DionysusProfilbildet til Slappen72Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til lauraloveProfilbildet til KWGProfilbildet til LilliMyProfilbildet til xantippeProfilbildet til StaaleProfilbildet til kajabiProfilbildet til Jupiter

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 6 timer, 17 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 6 timer, 17 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje