Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til TengilProfilbildet til HebroProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til lalaparProfilbildet til NinnaProfilbildet til Mystical34Profilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Trinetussa
Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til DrulProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til SarlimeProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Lill17Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Singel49Profilbildet til VildeeeProfilbildet til LeneaProfilbildet til Softfeet

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 30 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 30 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje