Profilbildet til *Punky*Profilbildet til talkmanProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til poopITboyProfilbildet til søker sexProfilbildet til shaftyProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til kinky667Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til OralProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til bakerProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til RockDude
Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Natasha93Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til dogbayProfilbildet til NallexyProfilbildet til kmfantProfilbildet til DorransProfilbildet til nattroseProfilbildet til ThomasassProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til MortenBProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Lars80

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

shiva

Ditt kjønn

Mann

Moderator

Om deg

Veltrent, høflig, snill og eventyr lysten!
Er på utkikk etter nye bekjentskaper, liker å prate om alt mellom himmel og jord. Så ikke nøl med å ta kontakt.
Håper den som leser dette har det bra 🙂
Shiva

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje