Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til nada000Profilbildet til sexworker202Profilbildet til ReidarProfilbildet til Reisende40Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til IngunnProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Tine cdProfilbildet til faithProfilbildet til two-playfulProfilbildet til qwerty19Profilbildet til BabyW
Profilbildet til Oslo27Profilbildet til MariusProfilbildet til HexaProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Dotto81Profilbildet til jente2011Profilbildet til VildeeeProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til LadysmanProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Bjorn92

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

shiva

Ditt kjønn

Mann

Moderator

Om deg

Veltrent, høflig, snill og eventyr lysten!
Er på utkikk etter nye bekjentskaper, liker å prate om alt mellom himmel og jord. Så ikke nøl med å ta kontakt.
Håper den som leser dette har det bra 🙂
Shiva

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje