Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Jan46Profilbildet til SupermannProfilbildet til westpar76Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til veilchenProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til carogirlProfilbildet til JupiterProfilbildet til Haakon92Profilbildet til synnyProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til shiva
Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Reisende40Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til KospieProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til OdinProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ZizouProfilbildet til AndiiProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til SpindelProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til RJ

shiva

@shiva
aktiv 3 år, 1 måned siden
Noen som vil slå av en prat? 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt shiva:Disse profilene har shiva besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

shiva

Ditt kjønn

Mann

Moderator

Om deg

Veltrent, høflig, snill og eventyr lysten!
Er på utkikk etter nye bekjentskaper, liker å prate om alt mellom himmel og jord. Så ikke nøl med å ta kontakt.
Håper den som leser dette har det bra 🙂
Shiva

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje