Profilbildet til SussProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til brollProfilbildet til KaisaProfilbildet til BiTrineProfilbildet til johnrunProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til NightdiverProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Girlflower
Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til godheksaProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til simonaProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til carogirlProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Sublime81Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Kas=)

Shjalom

@shjalom
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Shjalom:Disse profilene har Shjalom besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje