Profilbildet til L_KProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til CleoProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til TigerProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til latex66Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til ChrisCProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til jeanettekProfilbildet til SammiProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldre
Profilbildet til angelica96Profilbildet til Tobben28Profilbildet til RuienProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Angel84Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til sverre89Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til CalaDorProfilbildet til ZeroProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til RosjerProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til troendern93Profilbildet til WErkewrøe

Shjalom

@shjalom
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Shjalom:Disse profilene har Shjalom besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje