Profilbildet til -MissV-Profilbildet til m52aProfilbildet til Roger84Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til i love boysProfilbildet til Lill17Profilbildet til Kas=)Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til SnæxProfilbildet til j18elverumProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til nafaProfilbildet til pitt76
Profilbildet til XenaProfilbildet til veilchenProfilbildet til bwillyProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til KristiansenProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til qwerty19Profilbildet til IronheartProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til @nn@Profilbildet til CulprateProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til talkmanProfilbildet til Søker spennign

Shjalom

@shjalom
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Shjalom:Disse profilene har Shjalom besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje