Profilbildet til Just4youProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til LadyStarProfilbildet til hank95Profilbildet til NordJente90Profilbildet til windel999Profilbildet til RubberkingProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til SvetikProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Mass SageProfilbildet til YouwishProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til lekenbie36
Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til AlekProfilbildet til Lars80Profilbildet til ExosProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ElinesProfilbildet til AmpriProfilbildet til LærerenProfilbildet til Reina21Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Kåtglattbarbert

Shjalom

@shjalom
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Shjalom:Disse profilene har Shjalom besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje