Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til FreshnessProfilbildet til vickycdProfilbildet til Difference___Profilbildet til nord88Profilbildet til silverProfilbildet til AngelManProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til ani5Profilbildet til BecksProfilbildet til ole322Profilbildet til RubberkingProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til AinuinoBodø
Profilbildet til stian93Profilbildet til poopITboyProfilbildet til Grom87Profilbildet til nattroseProfilbildet til BluwProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Par på camProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til par_30Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til freezinProfilbildet til mrtoreProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til coolchic101Profilbildet til gloria thomas

Shjalom

@shjalom
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Shjalom:Disse profilene har Shjalom besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje