Profilbildet til englevingerProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til BrumProfilbildet til lekenergodProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til MiaBProfilbildet til Tine cdProfilbildet til knutbrgProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til BistvgProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Snæx
Profilbildet til northkickProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til AskimMannProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til j18elverumProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til LonelyWomanProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til geddimannProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til nafaProfilbildet til NeonProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Bitten

Shjalom

@shjalom
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Shjalom:Disse profilene har Shjalom besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje