Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til hgsd1Profilbildet til NallexyProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til AnetteleProfilbildet til RonnProfilbildet til gameroslProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Leto78Profilbildet til VigdisProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til BadboyProfilbildet til oslobiffen
Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til SammiProfilbildet til golfbearProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til MeeowProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til StaaleProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til temptationProfilbildet til kajabiProfilbildet til Kristiansen

Shjalom

@shjalom
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Shjalom:Disse profilene har Shjalom besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje