Profilbildet til staalmannenProfilbildet til MariusProfilbildet til NightdiverProfilbildet til bunnyProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til OlavsenProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til geddimannProfilbildet til JupiterProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Djeimi
Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til ani5Profilbildet til simonaProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til TearyProfilbildet til Cato1977Profilbildet til babybooProfilbildet til ZizouProfilbildet til ArconadaProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Trh1980

Shjalom

@shjalom
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Shjalom:Disse profilene har Shjalom besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje