Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til shaftyProfilbildet til vekten75Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til CindyCDProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til BullseyeProfilbildet til MortenBProfilbildet til AngelManProfilbildet til NordlandProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til freaky2
Profilbildet til shaftyProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til yanaProfilbildet til mrroyalProfilbildet til DionysusProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til virtuveProfilbildet til EscobarProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til krsflortProfilbildet til HazeProfilbildet til AmpriProfilbildet til NettstedetProfilbildet til johnrunProfilbildet til TheReader

Shjalom

@shjalom
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Shjalom:Disse profilene har Shjalom besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje