Profilbildet til Mille70Profilbildet til nafaProfilbildet til Slave g23Profilbildet til IrenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til LangbeinProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til røyskattaProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til petzl
Profilbildet til El DiabloProfilbildet til StrazoProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til BistvgProfilbildet til hotfishProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til MoaProfilbildet til lalaparProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til NylongummiProfilbildet til SwededarterProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til No Strings

Shjalom

@shjalom
aktiv 1 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Shjalom:Disse profilene har Shjalom besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje