Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til CulprateProfilbildet til LenemorProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til *Punky*Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til PSYllonProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til jarlemannProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til sjømannProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til fridafrida
Profilbildet til BiTrineProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til SimProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Crazy92Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til knny88Profilbildet til CleoProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til colargolProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til jens41Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Andrea90Profilbildet til oslogutt995

Shyroxya

@shyroxya
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Shyroxya:Disse profilene har Shyroxya besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje