Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til HardRockProfilbildet til RJProfilbildet til Man30303Profilbildet til harepusenProfilbildet til HebroProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Fin g30Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til AlesioProfilbildet til yanaProfilbildet til carogirlProfilbildet til LeticiaProfilbildet til vanosm52
Profilbildet til Grom87Profilbildet til AfroManProfilbildet til h_frodeProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Modesty56Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til fadedProfilbildet til Sonny55Profilbildet til sokersexogmorro

Shyroxya

@shyroxya
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Shyroxya:Disse profilene har Shyroxya besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje