Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Andersen89Profilbildet til SarlimeProfilbildet til SvantepriProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til ToyenProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Osl38Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Alexs
Profilbildet til bunnyProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til MedusaProfilbildet til CdrypaProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til hotnoProfilbildet til JosepProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til LarsnProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til bby123Profilbildet til Hulder1

Shyroxya

@shyroxya
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Shyroxya:Disse profilene har Shyroxya besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje