Profilbildet til LathamsProfilbildet til hawe35Profilbildet til kjelli77Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Sublime81Profilbildet til simonaProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til ballderProfilbildet til freezinProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til LangbeinProfilbildet til stian93Profilbildet til testomanProfilbildet til MaykieProfilbildet til Satzumi213
Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til MissyMooProfilbildet til angelica96Profilbildet til MoaProfilbildet til ExodiaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til sweden boyProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til hank95Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til BottomProfilbildet til knutbrg

Shyroxya

@shyroxya
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Shyroxya:Disse profilene har Shyroxya besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje