Profilbildet til ZizouProfilbildet til knny88Profilbildet til ErogenProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til ThomasassProfilbildet til ani5Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Trappani89Profilbildet til DjeimiProfilbildet til skurk3Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til BullseyeProfilbildet til LadyStar
Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til mrtoreProfilbildet til bergenm30Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Mystical34Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Linda_25Profilbildet til BjornchProfilbildet til MissProfilbildet til MellaKristin

Shyroxya

@shyroxya
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Shyroxya:Disse profilene har Shyroxya besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje