Profilbildet til MaykieProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til RogermadsProfilbildet til AndiiProfilbildet til Erik1337Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til DragongirlProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til ArousalProfilbildet til Nic94Profilbildet til TengilProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til nelg90
Profilbildet til JupiterProfilbildet til VildeeeProfilbildet til FinelineProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til KosMusProfilbildet til golfbearProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til RubberkingProfilbildet til kajabiProfilbildet til englevingerProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Reina21Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til BDSM-Vesterålen

Siggyzag

@siggyzag
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Siggyzag:Disse profilene har Siggyzag besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje