Profilbildet til Handyman31Profilbildet til AndiiProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til BBW28Profilbildet til MikeProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til jente2011Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Ready4funProfilbildet til westpar76Profilbildet til bbck osloProfilbildet til vanosm52Profilbildet til FrStadPassiv
Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Just4youProfilbildet til plusSProfilbildet til KiwienProfilbildet til veilchenProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til AfroManProfilbildet til gameroslProfilbildet til latexthingProfilbildet til ScorpionProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til SvetikProfilbildet til Slappen72Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til GjøvikKvinne

Siggyzag

@siggyzag
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Siggyzag:Disse profilene har Siggyzag besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje