Profilbildet til ValeriaProfilbildet til IntrMannProfilbildet til bby123Profilbildet til KiwienProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til TuttaProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til LeneaProfilbildet til ShjalomProfilbildet til RogermadsProfilbildet til hank95Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til SiljeProfilbildet til coolchic101Profilbildet til MatteSt
Profilbildet til No StringsProfilbildet til harepusenProfilbildet til StrazoProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Handyman31Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Niko9Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til dia***Profilbildet til Trappani89Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til SammiProfilbildet til slaviProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Angel4u

Sigurd1204

@sigurddragedreper
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigurd1204:Disse profilene har Sigurd1204 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje