Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til m52aProfilbildet til kennethProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til shaftyProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til OdinProfilbildet til LathamsProfilbildet til johnrunProfilbildet til MannValdres
Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til TearyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til davidandreProfilbildet til ToremannProfilbildet til Kate WProfilbildet til solaProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til ZizouProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Kalle2Profilbildet til C.lop14Profilbildet til LeneaProfilbildet til YouwishProfilbildet til NaughtyDane

Sigurd1204

@sigurddragedreper
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigurd1204:Disse profilene har Sigurd1204 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje