Profilbildet til DjeimiProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til OralProfilbildet til Huldra89Profilbildet til jenandProfilbildet til StianProfilbildet til agderProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til TuttaProfilbildet til LissaProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til MedusaProfilbildet til sverre89Profilbildet til Ruien
Profilbildet til RockDudeProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til ellenProfilbildet til TorolavProfilbildet til RubberkingProfilbildet til beitoProfilbildet til burndocProfilbildet til bwillyProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til 33Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til kastrdProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til BiJ25iPar

Sigurd_Rise

@sigurdrise
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigurd_Rise:Disse profilene har Sigurd_Rise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje