Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til IronheartProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til knutbrgProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til L_KProfilbildet til HazeProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til LærerenProfilbildet til TabbeProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til BottomProfilbildet til MILFogDILF
Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til ElinesProfilbildet til dewill77Profilbildet til TheRose49Profilbildet til ToyenProfilbildet til freezinProfilbildet til SKubrickProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Klar 79Profilbildet til sjømannProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til SvantepriProfilbildet til AinaCdProfilbildet til CleoProfilbildet til TheReaderProfilbildet til trollmor;)))

Sigurd_Rise

@sigurdrise
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigurd_Rise:Disse profilene har Sigurd_Rise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje