Profilbildet til talkmanProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til gameroslProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til tinaProfilbildet til MiaBProfilbildet til KarinagayProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til jannis25Profilbildet til vekten75Profilbildet til MandrakeProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Ellensoeker
Profilbildet til XjanneProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til MehtevasProfilbildet til uzi69Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til SvantepriProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til NettstedetProfilbildet til CharlesProfilbildet til buskerudProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Mass SageProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Goldfingermann1

Sigurd_Rise

@sigurdrise
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigurd_Rise:Disse profilene har Sigurd_Rise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje