Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til par_30Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til snirlenProfilbildet til freaky2Profilbildet til SakoProfilbildet til EscobarProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til m52aProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Lica89Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til ParKos2239
Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Difference___Profilbildet til yanaProfilbildet til JontassProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til HommeProfilbildet til Helene89Profilbildet til SarlimeProfilbildet til KaisaProfilbildet til dia***Profilbildet til Par i Aust Agder

Sigurd_Rise

@sigurdrise
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigurd_Rise:Disse profilene har Sigurd_Rise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje