Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til cat68Profilbildet til GiggSProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til vanosm52Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Fin g30Profilbildet til DonGrisProfilbildet til SkårnesProfilbildet til hgsd1Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Strazo
Profilbildet til MarwinProfilbildet til par_30Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til spruksProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til 59modellProfilbildet til Joey77Profilbildet til eddi1000Profilbildet til IntrMannProfilbildet til nattroseProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Rebel&Passion

Sigurd_Rise

@sigurdrise
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigurd_Rise:Disse profilene har Sigurd_Rise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje