Profilbildet til dogbayProfilbildet til Helene89Profilbildet til trond`enProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Crazy92Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til AmpriProfilbildet til halloisProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til just myselfProfilbildet til eddi1000Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Nowhereman
Profilbildet til MortenBProfilbildet til apeeassProfilbildet til shivaProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til snirlenProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Kas=)Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til knutbrgProfilbildet til ToremannProfilbildet til Oslo27Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til KatherineProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til AngelMan

Sigurd_Rise

@sigurdrise
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigurd_Rise:Disse profilene har Sigurd_Rise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje