Profilbildet til j18elverumProfilbildet til afrikarProfilbildet til ZizouProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til sluggernProfilbildet til joniProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til bamsefarProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til MortenB
Profilbildet til IrenProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til bergenm30Profilbildet til BistvgProfilbildet til latino123Profilbildet til LookmeProfilbildet til plusSProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til bwillyProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Miss

Sigurd_Rise

@sigurdrise
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Sigurd_Rise:Disse profilene har Sigurd_Rise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje