Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til MissProfilbildet til Singel49Profilbildet til ErogenProfilbildet til ThomasassProfilbildet til sverre89Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til HommeProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til zethProfilbildet til Ladysman
Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til jarlemannProfilbildet til TheMissProfilbildet til ArielProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Tine cdProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til johnrunProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til MolliProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Oslo27Profilbildet til andrea transe møre&romsdal

Sigurd_Rise

@sigurdrise
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigurd_Rise:Disse profilene har Sigurd_Rise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje