Profilbildet til j18elverumProfilbildet til norseman9Profilbildet til vesle 43Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til beitoProfilbildet til petrus1956Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til blaithinProfilbildet til nina1992Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til SimProfilbildet til urokraakeProfilbildet til sexworker202Profilbildet til KatherineProfilbildet til snirlenProfilbildet til Bullseye
Profilbildet til bunnyProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til kjelli77Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Androx0Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til NowheremanProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til VildeeeProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Siba44Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til andy1988Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Transe_for_hersker

Sigurd_Rise

@sigurdrise
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigurd_Rise:Disse profilene har Sigurd_Rise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje