Profilbildet til LokerProfilbildet til Hilde79Profilbildet til ShjalomProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Latex44Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til zailoProfilbildet til NikkiSissy
Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til nafaProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til No StringsProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til MikeProfilbildet til MannValdresProfilbildet til KennethR88Profilbildet til SnæxProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Muskeldigger

Sigurd_Rise

@sigurdrise
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigurd_Rise:Disse profilene har Sigurd_Rise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje