Profilbildet til Jan46Profilbildet til kennedy85Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til ErogenProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Matiine123Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til sportfuckProfilbildet til foresterProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til carogirlProfilbildet til nafaProfilbildet til Sir John
Profilbildet til Kas=)Profilbildet til LadyStarProfilbildet til MannValdresProfilbildet til kinky667Profilbildet til nattroseProfilbildet til SvetikProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til InnlandetProfilbildet til chipProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til UerfarenProfilbildet til SkårnesProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til bby123Profilbildet til gameroslProfilbildet til bait69

Sigvegal

@sigvegal
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigvegal:Disse profilene har Sigvegal besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje