Profilbildet til LilliMyProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til buskerudProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Helene89Profilbildet til Flekka18Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til shado33Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Tigergutten82
Profilbildet til KvinnenProfilbildet til LauVauProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til orphansProfilbildet til maler.nProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til NallexyProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til nelg90Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til Daniella40 med mann

Sigvegal

@sigvegal
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigvegal:Disse profilene har Sigvegal besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje