Profilbildet til petzlProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til monique tvProfilbildet til maritaProfilbildet til dp72Profilbildet til NallexyProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Osl38Profilbildet til PhenrikProfilbildet til TheReaderProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til SKubrickProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Solros72Profilbildet til MrLumar82
Profilbildet til GogT1971Profilbildet til BullseyeProfilbildet til No StringsProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Androx0Profilbildet til LenemorProfilbildet til Erik1337Profilbildet til freaky2Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til TigerProfilbildet til KaisaProfilbildet til LadysmanProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)

Sigvegal

@sigvegal
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigvegal:Disse profilene har Sigvegal besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje