Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til AjscreamProfilbildet til InnlandetProfilbildet til burndocProfilbildet til JM28Profilbildet til Grom87Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til xantippeProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Klar 79Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til miss76Profilbildet til TranseMann30
Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til kinky667Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Latex44Profilbildet til gameroslProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Tony21Profilbildet til TabbeProfilbildet til Elvira

Sigvegal

@sigvegal
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigvegal:Disse profilene har Sigvegal besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje