Profilbildet til OsloG21Profilbildet til ValeriaProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til StrazoProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til KospieProfilbildet til miss76Profilbildet til GeiriProfilbildet til LululuuProfilbildet til buskerudProfilbildet til KatherineProfilbildet til LauVauProfilbildet til simona
Profilbildet til godsg1Profilbildet til bad666boyProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til SammiProfilbildet til MedusaProfilbildet til AndyrjProfilbildet til elghodeProfilbildet til NylongummiProfilbildet til AsveigProfilbildet til SussProfilbildet til spruksProfilbildet til MusashiProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til ExodiaProfilbildet til geddimannProfilbildet til Lars80

Sigvegal

@sigvegal
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigvegal:Disse profilene har Sigvegal besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje