Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til hawe35Profilbildet til BillProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til monique tvProfilbildet til MissProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til GoldenProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til pompelProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til NathalieJanne
Profilbildet til Mass SageProfilbildet til MikeProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til angelica96Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til trannyboyProfilbildet til hawe35Profilbildet til spruksProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Handyman40Profilbildet til Ready4funProfilbildet til SkårnesProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til zethProfilbildet til Mandrake

Sigvegal

@sigvegal
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Sigvegal:Disse profilene har Sigvegal besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje