Profilbildet til superteddProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til HexaProfilbildet til VictorProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til KvinnenProfilbildet til shado33Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til DrulProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til LululuuProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Stine1986Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til rikkeintim
Profilbildet til TabbeProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til joniProfilbildet til GoldenProfilbildet til AfroManProfilbildet til MatteStProfilbildet til AlexsProfilbildet til KWGProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til freaky2Profilbildet til bby123Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til LeneaProfilbildet til Leto78

Sigvegal

@sigvegal
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigvegal:Disse profilene har Sigvegal besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje