Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til KospieProfilbildet til NordJente90Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til LeticiaProfilbildet til jarlemannProfilbildet til CindyCDProfilbildet til BabyWProfilbildet til NataProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Tobben28Profilbildet til OlavsenProfilbildet til ShineProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Natasha93
Profilbildet til sisunorProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Bimann43Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til kennethProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til mann oslProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til AvalonProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til komigje69

Sigvegal

@sigvegal
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigvegal:Disse profilene har Sigvegal besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje