Profilbildet til ReidarProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til ElviraProfilbildet til TingTongProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til nattroseProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til KWGProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Trappani89Profilbildet til JærguttenProfilbildet til TordenspydProfilbildet til engenanjaProfilbildet til DOMINANT
Profilbildet til maler.nProfilbildet til Cd28Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til krsflortProfilbildet til bwillyProfilbildet til mann oslProfilbildet til mrtoreProfilbildet til RomeoProfilbildet til pytagorasProfilbildet til LilliMyProfilbildet til m52aProfilbildet til NallexyProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Roger84

Sigvegal

@sigvegal
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigvegal:Disse profilene har Sigvegal besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje