Profilbildet til IngunnProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til MariusProfilbildet til Tara84Profilbildet til JaNuSProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til sisunorProfilbildet til TheRose49Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til stian93Profilbildet til maritaProfilbildet til Joey77Profilbildet til ballderProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Bergen1987
Profilbildet til superteddProfilbildet til xdresserProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til TabbeProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til ingoladProfilbildet til No StringsProfilbildet til jenandProfilbildet til TengilProfilbildet til englevingerProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Andersen89Profilbildet til petrus1956Profilbildet til parivestProfilbildet til LeneaProfilbildet til Davinci

Sigvegal

@sigvegal
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sigvegal:Disse profilene har Sigvegal besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje